Biojarmark

Anketa a soutěžení třeba o Novou kuchařku Hanky Zemanové

27.9.2017 Uncategorized 0

Při příchodu na Biojarmark obdrží naši milí návštěvníci anketu! Soutěžit se bude o knihy se zaměřením na ekologické zemědělství, BIO a vaření, kterými Biojarmark podpořilo nakladatelství Smart Press. Přepracované a rozšířené vydání Nové biokuchařky bude dokonce s podpisem autorky 🙂

Nová biokuchařka Hanky Zemanové

Kompletně přepracované vydání nejprodávanější knihy o biopotravinách a zdravém vaření po deseti letech


Autorka se rozhodla svou původní Biokuchařku přepracovat a rozšířit tak, abyste v ní našli aktuální informace o biopotravinách, nových výživových trendech (raw, bezlepková strava, superfood aj.) i ekologickém zemědělství a mohli z ní čerpat inspiraci pro svůj každodenní život. Hanka do této knihy připravila přes 80 nových receptů. Nová biokuchařka je tak díky zcela unikátním informacím a novým receptům určena i těm, kteří už původní vydání Biokuchařky mají doma.

 

BioAbecedář Hanky Zemanové

Kompletní průvodce nakupováním biopotravin. Představuje málo známé suroviny, poskytuje rady ohledně vaření,
přináší informace o léčivých vlastnostech potravin a o rozdílech mezi běžnými potravinami a biopotravinami. Poradí, k čemu se hodí jednotlivé biosuroviny, jak je vybírat a správně připravovat. Receptová část knihy obsahuje spoustu vyzkoušených receptů, díky nimž se zdravé potraviny mohou stát součástí jídelníčku každé rodiny.

 

Kompletní návod k vytvoření ekozahrady a rodového statku

Jaroslav Svoboda

Objevte s námi EKOZAHRADU – jiný pohled na zahradničení a pěstitelství – a vytvořte si pro sebe a svou rodinu soukromý ráj. Nejde o žádný „moderní“ přístup. Naopak, vychází z přírodních procesů a principu permakultury, což je logický a zodpovědný přístup k životu, při němž myslíme nejen na sebe, ale i na naše potomky.

 

 

Květinová kuchařka

Jedlé kvítí a býlí na vaření i zdobení

Jana Vlková

Objevte nové chutě a vůně prostřednictvím jedinečných receptů s jedlým kvítím a býlím, které váš talíř promění v malířské plátno plné lákavých barev a tvarů. Sběr květů bude díky věrným ilustracím herbáře, který je spolu s receptovou částí přehledně rozdělen do čtyř ročních období kytkožrouta, procházkou nejen růžovým sadem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *